PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez segueix imparable i venç la cap de sèrie a Montevideo

L’andorrana es desfà de la 80 del món, Beatriz Haddad Maia, per un contundent 3-6 i 4-6

Per El Periòdic

Vicky Jiménez durant el seu partit contra Beatriz Haddad a Uruguai.
Vicky Jiménez durant el seu partit contra Beatriz Haddad a Uruguai. | Open de Montevideo

Vicky Jiménez Kasintseva segueix amb estat de gràcia. La gira llatinoamericana està sent d’allò més profitosa per a l’andorrana, que després de brillar a l’Argentina i imposar-se a l’W25 de Goiânia (Brasil), ara la jove tennista de 16 anys està deixant el seu segell a l’Open de Montevideo (Uruguai). La del Principat es va desfer de la primera cap de sèrie del torneig, la brasilera i rànquing 80 del món, Beatriz Haddad Maia, per un contundent 3-6, 4-6. Jiménez, que actualment se situa en el lloc 378 del rànquing WTA, jugarà el seu pròxim partit avui, a les 18.00 hores de la tarda hora local, contra l’argentina Maria Carle (número 261 del món).


Pel que fa a la trobada, la tricolor va mantenir un ritme de joc molt elevat, malgrat que el seu desgast físic en les últimes setmanes ha sigut de la mateixa magnitud. Menys de dues hores li van fer falta a la jove per doblegar la brasilera, que als seus 25 anys es troba en el seu millor moment esportiu. No obstant això, va semblar que la diferència abismal al rànquing i la jerarquia de Haddad no va ser suficient per inquietar l’andorrana, que va fer gala del seu desplegament físic i tècnic, i on, al duel, també es va notar la confiança d’haver aconseguit els resultats anteriors.


El pròxim repte de Jiménez, als vuitens de final de l’Open de Montevideo, obligarà a la jove tennista a donar el màxim de nou, davant l’argentina Maria Lourdes Carle, actual número 261 del rànquing WTA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT