PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La sub-19 suma experiència en un grup molt complicat

L’equip de Lucendo tanca el preeuropeu amb tres derrotes

Per El Periòdic

La sub-19 en un escalfament.
La sub-19 en un escalfament. | FAF

La selecció sub-19 va tancar amb tres derrotes un preeuropeu en el qual va quedar emmarcada en un dels grups més complicats, juntament amb Anglaterra, Suècia (equip amfitrió) i Suïssa. L’equip de Lucendo, amb molts jugadors que tot just vivien la seva primer experiència internacional, va disputar tres partits davant rivals de molta entitat i més recorregut internacional.


Els primers rivals per als tricolor van ser els anglesos, equip que es va acabar classificant per a la següent fase. Anglaterra va reafirmar el seu paper de favorit, i va començar golejant 4-0 als del Principat, que poc van tenir a fer en aquesta trobada. Just després, Andorra es va veure les cares contra els amfitrions, Suècia. El marcador de 2-0 a favor dels suecs va deixar la selecció amb només un partit per davant, demostrant que era capaç de competir contra rivals d’un nivell més assequible.


Finalment, contra Suïssa, els homes de Lucendo van caure per 0-6, en un duel on els rivals van dominar de principi a fi, i on la defensa va ser l’única sortida per als andorrans.


Amb tot, el combinat sub-19 va viure una primera experiència internacional, un debut a l’elit, que servirà als integrants per agafar ritme en aquesta mena de competicions i preparar-se per la pròxima. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT