PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció demostra la seva evolució contra Malta

Els andorrans guanyen els dos amistosos al Serradells

Per El Periòdic

Els jugadors celebren un gol.
Els jugadors celebren un gol. | FAF

La selecció absoluta de futbol sala va guanyar els dos partits que va disputar contra Malta al Poliesportiu dels Serradells. L’equip dirigit per Talín Puyaltó va disputar el primer duel el dilluns, i el segon el dimarts, registrant dues victòries, per 5-1 i 2-1 respectivament. Aquestes trobades van arribar poc després de l’últim precedent entre ambdós combinats, en aquella ocasió amb dos amistosos disputats a Malta, els quals van acabar amb dos empats (2-2 i 4-4). 


Els tricolor, en aquestes darreres cites, van ser superiors durant els 40 minuts i van saber aprofitar les seves ocasions de cara a porteria, sobretot quan Malta jugava amb porter-jugador. Una vegada més, la joventut amb la que compta la selecció nacional va fer un pas més a l’hora de liderar l’equip, i van demostrar la seva evolució, que ja va quedar patent amb l’última fita dels sub-19 aconseguida a San Marino, on van aconseguir passar a la següent fase del campionat europeu.
La base va estar a l’alçada de la situació, i aquests partits també van servir per preparar la pròxima cita internacional que tindran al març de l’any vinent. Més enllà del marcador de les trobades, el més important era «seguir amb la cohesió i evolució de l’equip», segons van declarar des del cos tècnic tricolor. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT