PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc engega amb el SAAS el projecte One Team Eurocup

Un total de 12 persones de la Unitat de Conductes Addictives participen els dimecres en aquesta activitat

Per David Sansaloni

Els integrants del projecte One Team Eurocup durant un dels entrenaments.
Els integrants del projecte One Team Eurocup durant un dels entrenaments. | BCA

El MoraBanc, conjuntament amb el SAAS, va presentar ahir al matí, i de manera oficial, el projecte One Team Eurocup. Aquesta activitat agrupa un total de 12 persones  de la Unitat de Conductes Addictives del centre de salud, que es reuneixen tots els dimecres a la tarda per realitzar diverses activitats relacionades amb el bàsquet i que entren dins del seu procès de recuperació de la malaltia.


A l’acte de presentació van estar presents el president del MoraBanc, Gorka Aixàs, la coordinadora de l’UCA, Angelina Santolària, i el coordinador de la base del club, Jaume Tomàs. Va ser Aixàs qui va prendre la paraula en primer lloc, explicant que «aquest tipus d’iniciatives formen part de la nostra identitat d’equip i estem molt orgullosos de poder participar en el projecte», mentre afegia que «quan tenim una eina amb tant d’impacte [l’activitat del primer equip a l’elit], és important posar-la al servei de la comunitat». 


Tanmateix, Santolària va voler destacar que «l’activitat promou un canvi en l’estil de vida dels pacients, que passa per la pràctica d’aquest esport [el bàsquet], i tenim un grup molt motivat, que fan tot el possible per acudir els dimecres a la tarda al Poliesportiu, modificant inclús els seus horaris laborals». 


Finalment, Tomàs va recordar que és la segona vegada que ambdues entitats col·laboren amb aquesta mena de projectes, i va afirmar que «no comencem de zero, sabem el que fem i els dimecres a la tarda passo una de les millors hores de la meva setmana, i no ho canviaria per res del món». El coordinador també va fer menció al vessant personal d’aquesta activitat, i és que al cap i a la fi «som una petita família, que ens interessem per l’estat dels uns dels altres, incloent-hi aspectes ja no sols professionals, sinó també personals». 

 

Les decles

 

Gorka Aixàs - President del MoraBanc

«Aquest tipus d’iniciatives formen part de la nostra identitat d’equip i estem molt orgullosos de poder participar en el projecte»

 

Angelina Santolària - Coordinadora de l’UCA

«L’activitat promou un canvi en l’estil de vida dels pacients, que passa per la pràctica d’aquest esport, i tenim un grup molt motivat»

 

Jaume Tomàs - Coordinador de la base del MoraBanc

«Els dimecres a la tarda passo una de les millors hores de la meva setmana, i no ho canviaria per res del món»

PUBLICITAT
PUBLICITAT