PUBLICITAT

Campanya de comunicació per sensibilitzar sobre l'economia circular

El concurs públic ha recaigut a l’empresa Naona Serveis per un import de 19.370 euros

Per El Periòdic

to: SFG La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, juntament amb la directora del departament de Medi Ambient, Sílvia Ferrer, durant la presentació del projecte d'economia circular.
to: SFG La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, juntament amb la directora del departament de Medi Ambient, Sílvia Ferrer, durant la presentació del projecte d'economia circular. | SFGA

El consell de ministres ha aprovat l’adjudicació definitiva per a la realització dels treballs de disseny i producció d’una campanya de comunicació per sensibilitzar i explicar a la ciutadania la llei d’economia circular, que es troba a tràmit parlamentari. El concurs públic ha recaigut a l’empresa Naona Serveis per un import de 19.370 euros.

Segons ha detallat el ministre portaveu, Eric Jover, l’objectiu de l'adjudicació és impulsar una campanya de conscienciació ciutadana per generar un impacte mediàtic positiu per poder sensibilitzar, conscienciar i informar a les persones sobre l’economia circular, tant des del punt de vist global com sobre el que preveu el projecte de llei d’economia circular, actualment en tràmit parlamentari. Cal tenir en compte que el projecte de llei té una implicació directa sobre la vida quotidiana de la ciutadania com ara amb l’eliminació dels plàstics d’un sol ús.

Els públics objectius són, per una banda, la ciutadania en general (considerant la gent gran, els joves, les famílies, etcètera) i per altra banda els diferents sectors econòmics concernits en el projecte de llei d’economia circular: turisme i restauració, construcció i comerç.

Cal recordar que el projecte de llei d’economia circular té per objectiu crear el marc i les estructures necessaris per avançar cap a l’economia circular promovent un consum de béns i serveis més sostenible; establint una política de gestió de residus amb l’objectiu de reduir-ne la generació i augmentar el reciclatge i potenciar l’economia circular en els principals sectors productius del país, amb una forta implicació de l’administració pública.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT