PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La loteria d’Espanya vol oficialitzar els punts de venda

Estan situats a Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Sant Julià

Per El Periòdic

Dos homes compren loteria a una administració.
Dos homes compren loteria a una administració. | Tony Lara

La SocieLa Sociedad Estatal de Loterias de España (Selae) convoca un concurs per oficialitzar els quatre punts de venda de Loteria que hi ha al Principat. Concretament, estan a les parròquies d’Andorra la Vella (dos), Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria.  Aquesta convocatòria parteix de l’acord del 12 de novembre del 2020 entre Selae i el Consell Regulador Andorrà del Joc (CRAJ) per organitzar i explotar totes les modalitats dels jocs públics de l’estat espanyol a Andorra.

Així doncs, l’anunci de licitació consisteix a prestar serveis de gestió per a quatre punts de venda integrals de Selae en les parròquies del Principat que, en un primer moment, s’ubicaran entre Sant Julià de Lòria, Escaldes-Engordany i Andorra la Vella. Ara bé, el nombre màxim de lots que es poden adjudicar a un mateix licitador és d’un. Els contractes tindran una durada de quatre anys i entraran en vigor la data indicada al document contractual o bé, el mateix dia de la signatura.

L’oferta va publicar-se en la plataforma de contractació del sector públic d’Espanya el 3 de novembre i estarà oberta fins al 3 de desembre a les 15.00 hores. L’entitat adjudicatària és la ComisiH

PUBLICITAT
PUBLICITAT