PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El nombre d’actius disminueix a 292 en les darreres hores

Quatre persones estan ingressades a planta i cap a la Unitat de Cures Intensives

Per El Periòdic

L’entrada d’Urgències de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
L’entrada d’Urgències de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. | Arxiu ANA

El nombre de casos actius de coronavirus al país torna a situar-se per sota dels 300 gràcies a les 49 altes mèdiques atorgades durant les darreres hores. Així es va desprendre ahir de les dades facilitades pel Ministeri de Salut, en les quals s’indica que la xifra exacta de persones amb la malaltia activa són 292, 27 menys que en l’última actualització sanitària. D’aquesta manera, des de l’esclat de la pandèmia són 15.929 les persones que han contret la Covid-19, 22 més que aquest dilluns, i 15.507 les que l’han superada.

Quant a la situació sanitària a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, des del Govern van notificar que hi ha quatre persones ingressades a planta del centre mèdic, una més que durant l’actualització passada, però segueix sense haver-hi cap pacient a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Cal destacar que les defuncions es mantenen estables en 130.

En referència a l’afectació de la pandèmia a la població escolar, el nombre d’aules en vigilància activa segueix augmentant arribant a les 31, totes en vigilància parcial, i nou en passiva. Per cloure, des de l’inici de la campanya de vacunació contra el virus al país s’han administrat 108.909 vacunes, de les quals 55.008 són primeres dosis, 53.600 segones i 301 terceres.

La mascareta a França/ A escala global, des d’aquest dilluns França va reprendre l’obligatorietat de dur mascareta als centres educatius de primera ensenyança. Així doncs, tots els departaments gals estan al nivell 2 del protocol sanitari. Quant al passaport verd, aquest és obligatori en tots els departaments del país gal per a poder accedir en diversos llocs com en establiments i esdeveniments, tan interiors com exteriors. A més a més, el passaport també és obligatori per als ciutadans menors de 12 anys i dos mesos fins als 17 anys. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT