PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La CEA i Fundibeq signen un conveni empresarial

La patronal esdevé des d’ahir part de la fundació iberoamericana

Per El Periòdic

El president de la CEA, Gerard Cadena, i el president de Fundibeq, Joan Luis Martín, en la trobada d’ahir.
El president de la CEA, Gerard Cadena, i el president de Fundibeq, Joan Luis Martín, en la trobada d’ahir. | Confederació Empresarial Andorrana

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) és, des d’ahir, l’Organització Nacional Associada (ONA) de la Fundació Iberoamericana per a la Gestió de la Qualitat (Fundibeq). La signatura del conveni entre les dues entitats acredita un procés que va començar en el decurs del XIII Encuentro Empresarial Iberoamericano celebrat el passat mes d’abril a Andorra la Vella.

Fundibeq és una organització supranacional, sense ànim de lucre, que desenvolupa la Gestió Global de la qualitat a nivell iberoamericà per millorar la competitivitat del teixit econòmic i social dels països iberoamericans, i aconseguir així que la comunitat iberoamericana sigui considerada un entorn de qualitat, on trobar els millors proveïdors, aliats i oportunitats d’inversió, i que els membres de Fundibeq millorin la competitivitat i consolidin la posició internacional.

La missió de la CEA, com a organització nacional associada a Fundibeq, serà la de promoure el model iberoamericà de la cultura de la qualitat i de l’excel·lència en la gestió a totes les organitzacions d’iberoamèrica. Amb això, es vol contribuir a millorar la productivitat i competitivitat del teixit econòmic i social de l’empresa andorrana i augmentar el prestigi d’Andorra, d’iberoamèrica i de Fundibeq al món.

Fundibeq gestiona el Premi Iberoamericà de la Qualitat i el Programa IberQualitas que és un projecte adscrit a la Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de Govern. A partir d’ara la CEA, com a Organització Nacional Associada (ONA) podrà presentar la candidatura d’empreses andorranes al premi, i ser membre del jurat. A hores d’ara, les dues organitzacions andorranes que han aconseguit el guardó han estat Morabanc –aleshores BIBM– l’any 2001 i Andorra Telecom el 2020. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT