PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Atalaya adquireix un hotel a Benalmádena

El projecte d’Andbank vol invertir 160 milions en actius hotelers

Per El Periòdic

L'Hotel San Fermín de Benalmádena.
L'Hotel San Fermín de Benalmádena. | Andbank

Atalaya, el projecte d’inversió en hotels de vacances a Espanya, liderat per Andbank, Navis Capital i THB Hotels, ha dut a terme la seva primera adquisició mitjançant la compra de l’Hotel San Fermín de Benalmádena en el qual durà a terme una reforma integral de prop de cinc milions d’euros. Aquesta és la primera transacció que s’emmarca en l’estratègia d’inversió del projecte Atalaya, que té previst destinar 160 milions d’euros en actius hotelers de tipus vacacional. L’hotel serà gestionat per THB Hotels, soci de referència per a la gestió dels hotels del projecte Atalaya.

Al voltant de la reforma, l’entitat financera va informar ahir que inclou la renovació integral de totes les habitacions, la modernització de la seva façana, una inversió en les zones verdes del complex afegint una làmina d’aigües per crear una àrea de relaxació exterior, i es dotarà l’hotel d’un nou gimnàs. Tot plegat, els impulsors van manifestar que l’Hotel San Fermín «es convertirà en el millor hotel de tres estrelles de Benalmádena».

Al voltant d’Atalaya, el director de producte d’Andbank España, Eduardo Martín, va puntualitzar que «la compra de l’Hotel San Fermín és només l’inici en l’adquisició d’actius hotelers vacacionals», i va avançar que «aviat arribaran més adquisicions que permetin continuar obtenint interessants rendibilitats per a l’inversor».

PUBLICITAT
PUBLICITAT