PUBLICITAT

El Comú d'Encamp i la mairie de Porté-Puymorens es troben

A la reunió han tractat projectes de cooperació transfronterera

Per El Periòdic

El cònsol menor d'Encamp, Jean Michel Rascagneres, i el maire de Porté-Puymorens, Philippe Maurisse, durant la trobada d'aquest dimarts.
El cònsol menor d'Encamp, Jean Michel Rascagneres, i el maire de Porté-Puymorens, Philippe Maurisse, durant la trobada d'aquest dimarts. | COMÚ D\'ENCAMP

El cònsol menor d'Encamp, Jean Michel Rascagnères, i el maire de Porté-Puymorens, Philippe Maurisse, s'han reunit aquest dimarts al comú encampadà per intercanviar les diferents iniciatives amb les quals la vila francesa treballa de manera conjunta amb altres poblacions veïnes per a impulsar projectes de desenvolupament econòmic tant en l'àmbit local com regional, així com tractar projectes de cooperació transfronterera.

Durant la trobada, el cònsol menor ha agraït a Maurisse la invitació per conèixer 'in situ' les diferents propostes que s'estan treballant, i ha manifestat la predisposició del comú per a participar en les diferents reunions del comitè de pilotatge que s'ha creat a França entre diferents municipis dels Pirineus Orientals i l'Arieja.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT