PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes-Mercader acomiaden l’ERC 2021 a Gran Canària

L’andorrà busca fer un últim esforç per a aconseguir entrar en el podi general

Per El Periòdic

Vinyes-Mercader preparant la darrera cita de l’ERC 2021.
Vinyes-Mercader preparant la darrera cita de l’ERC 2021. | FotoEsport

Les instal·lacions de l’Estadi de Gran Canària seran el centre neuràlgic del 45 Ral·li Illes Canàries, prova que tancarà el Campionat d’Europa de l’especialitat (ERC), a més de ser vàlida per a SuperCampionat d’Espanya de Ral·lis (S-CER) i de diversos certàmens de les illes afortunades. L’equip Suzuki Ibèrica acudirà a la cita amb el clar objectiu de confirmar les excel·lents prestacions que han demostrat en el seu debut en l’ERC2. La dupla Vinyes-Mercader està decidida a fer un últim esforç per a trobar un lloc en el podi final del campionat.


Vinyes i Mercader (Suzuki Swift R4lly S #24), després del lapsus de la cita hongaresa, continuen ferms en el seu propòsit de disputar fins al final i remuntar fins a la tercera plaça de la classificació final del campionat. La lluita es preveu molt renyida entre els tres equips que encara tenen opcions per a ocupar el tercer ja que, a més de Vinyes, el polonès Polonsky Dariusz i el francès Victor Cartier també tenen opcions. Un total de 568,33 quilòmetres, dels quals 197,27 seran de velocitat, repartits en 17 especials (nou diferents), és el traçat que hauran de superar els equips participants en el segon any consecutiu que el Canàries es disputa el mes de novembre. Segons es va confirmar en la presentació de la prova 2021, la pròxima temporada el ral·li de les illes tornarà a les seves dates habituals, durant la primera quinzena del mes de maig.


Aquest divendres, a partir de les 09.30 hores, arribarà el moment de la veritat, amb la sortida del primer participant des del podi situat en el pàrquing de l’Estadi de Gran Canària. Serà la sortida de la primera etapa que finalitzarà sobre les 19.00 hores al parc tancat. Entre les 09.00 hores i les 16.51 hores del dissabte es disputarà la segona etapa que finalitzarà amb la cerimònia de lliurament de premis, que es durà a terme en les instal·lacions del Gran Canària Arena.


«Seguirem el timing habitual, farem els reconeixements amb la màxima concentració, i donarem tot el que estigui a la nostra mà per a aconseguir l’objectiu», va dir Vinyes. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT