PUBLICITAT

Les estacions inverteixen prop de 12 milions d'euros de cara a recuperar la normalitat postcovid

Grandvalira hi ha destinat set milions d'euros i Vallnord tres i mig

Per El Periòdic

La presentació de les novetats de la temporada d'hivern 2021-2022 de la mà dels dominis esquiables de Grandvalira i Vallnord - Pal Arinsal, amb la col·laboració del director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku.
La presentació de les novetats de la temporada d'hivern 2021-2022 de la mà dels dominis esquiables de Grandvalira i Vallnord - Pal Arinsal, amb la col·laboració del director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku. | ANA/L.G.

Les estacions d'esquí del país, Grandvalira, Ordino Arcalís i Vallnord - Pal Arinsal, han invertit aproximadament dotze milions d'euros en millores als dominis de cara a recuperar la normalitat postcovid aquesta temporada d'hivern. Ho han manifestat els directors generals de les societats, Juan Ramon Moreno, per part de Grandvalira - Nevasa, i Josep Marticella, per part del camp de neu massanenc.

D'aquesta manera, des de Grandvalira, Moreno ha puntualitzat que han destinat quasi set milions d'euros "per mantenir el servei que el client està acostumat" i ha afegit que a Ordino Arcalís les inversions se situen al voltant d'un milió, tot destacant que la gran aposta de l'estació "ha estat la construcció del mirador solar de Tristaina, el qual ha tingut un gran èxit d'arribada de visitant al llarg d'aquest estiu".

Per la seva banda, Marticella ha matisat que els diners que ha destinat el domini aproximadament 3,5 milions d'euros i ha manifestat que Vallnord - Pal Arinsal s'ha marcat un objectiu "ambiciós" per aquesta nova temporada amb la voluntat d'assolir "fins a 500.000 dies d'esquí amb públic de proximitat, anglès i de país".

-seguirà ampliació-

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT