PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Stars Academy presenta el seu tradicional concert de Nadal

L’actuació de l’acadèmia d’anglès estarà dirigida per Susanne Georgi

Per El Periòdic

Susanne Georgi en una actuació
Susanne Georgi en una actuació | El Periòdic

El tradicional concert de Nadal de la Stars Academy, l’acadèmia de cant i interpretació 100% en anglès, estarà dirigit per Susanne Georgi en la interpretació que duran a terme els seus alumnes el diumenge 21 de novembre a les 18.30 hores al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.
Enguany prop d’un centenar d’alumnes amb edats compreses entre els dos i els 60 anys, interpretaran grans temes musicals en un concert que reunirà tot el talent del Principat.
«Estem molt feliços de poder tornar a actuar davant de totes les famílies i del nostre públic. Tornem amb més força que mai», va assegurar la representant d’Andorra a Eurovisió l’any 2009, Susanne Georgi. De fet, Georgi va anunciar que les entrades ja estan disponibles a un preu de cinc euros, les quals poden adquirir-se a la mateixa acadèmia que es troba al carrer del Fener 11 d’Andorra la Vella. Des de l’organització asseguren que aquest esdeveniment comptarà amb totes les mesures sanitàries que fixa el Ministeri de Salut.

La Stars Academy és l’única acadèmia de cant i interpretació en què s’utilitza exclusivament l’anglès i per aquest curs escolar 2021-2022 ha batut rècords d’inscripcions, «hi ha molt talent al nostre país, els més petits s’ho passen molt bé alhora que fan una immersió 100% en anglès», va assegurar la cantant. 

A més a més, Georgi es troba immersa en els preparatius del càsting del programa musical Idol Kids en què 11 alumnes de la Stars Academy, que han aconseguit passar la primera fase del concurs, es desplaçaran la setmana vinent a Barcelona per participar en les proves presencials. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT