El Karate Xavi Andorra surt amb 14 medalles d’Encamp

Michelle Villalonga va aconseguir l'or en la categoria infantil femení (+35 kg)

Els integrants del Karate Xavi Andorra.
Els integrants del Karate Xavi Andorra. | Karate Xavi Andorra

El Complex Socio-Cultural va acollir la primera edició del Campionat de Promoció Encamp organitzat pel Club Karate Encamp i amb la col·laboració del comú de la parròquia. El Karate Xavi Andorra va finalitzar la competició registrant una medalla d’or, cinc de plata i vuit de bronze en un esdeveniment que va comptar amb clubs provinents de Catalunya i del país, i on van participar totes les disciplines dels més menuts de la base.

En la modalitat de Kata (Tècnica):

• Alex Mellado (Fudo-Shin Escaldes), Bronze en la categoria Benjamí Mixte.

• Martina Sánchez (Fudo-Shin Escaldes), Bronze en la categoria Benjamí Mixte.

Cal destacar aquests dos joves, que van treure medalla en una categoria amb gairebé 60 competidors.

• Aina Padilla (Fudo-Shin Escaldes), Bronze en la categoria Infantil Femení.

• Paulo Domingues (Jion la Massana), Bronze en la categoria Infantil Masculí.

En la modalitat de Kumite (Combat):

• Aina Padilla (Fudo-Shin Escaldes), Bronze en la categoria Infantil Femení, -35 Kg.

• Eric Marcos (Fudo-Shin Escaldes), Argent en la categoria Infantil Masculí, +37 K.

• Paulo Domingues (Jion la Massana), Argent en la categoria Infantil Masculí, -37 Kg.

• Andrea Subirats (Xavi Herver Ordino), Bronze en la categoria Infantil Femení, +35 Kg.

• Kevin Mellado (Fudo-Shin Escaldes), Argent en la categoria Juvenil Masculí, -50 Kg.

• Noa Fernandez (Fudo-Shin Escaldes), Bronze en la categoria Juvenil Femení, -48 Kg.

• Laura Gonzalez (Fudo-Shin Escaldes), Bronze en la categoria Juvenil Femení, +48 Kg.

• Martina Escudero (Fudo-Shin Escaldes), Bronze en la categoria Juvenil Femení, +48 Kg.

• Ian Marcos (Fudo-Shin Escaldes), Argent en la categoria Juvenil Masculí, +50 Kg.

Cal destacar especialment a Michelle Villalonga (Jion la Massana) que va ser or en la categoria Infantil Femení, +35 Kg.

«Ha sigut un campionat que ens va servir per provar diferents coses de cara a la competició fora del Principat», van declarar des del KXA en acabar les jornades.