PUBLICITAT

Andorra la Vella

Partit ACB a Europa

El MoraBanc viatja a Badalona per enfrontar el Joventut, a qui ja va vèncer el mes passat

Per David Sansaloni

Un instant de l’últim partit entre el MoraBanc i el Joventut a l’ACB.
Un instant de l’últim partit entre el MoraBanc i el Joventut a l’ACB. | acb Photo / D. Grau

El MoraBanc viatja cap a Badalona per enfrontar el Joventut en una nova jornada d’EuroCup. Després de l’última victòria per 61-60 davant el Partizan NIS Belgrad, els tricolor volen sumar la que seria la seva quarta victòria consecutiva en la competició europea, a més contra un equip a qui ja van vèncer ara farà cosa d’un mes a la Lliga Endesa per 73-79 en el mateix Palau Municipal d’Esports de Badalona.


Ibon Navarro comptarà amb els mateixos homes que van estar sobre la pista en el darrer partit de lliga que els va mesurar amb l’UCAM, seguint amb les baixes confirmades de Sergi Garcia, Gal Mekel i Drew Crawford (que estarà fora de les pistes durant tres setmanes a causa d’un esquinç de grau 2 al seu turmell dret), i pendents de l’evolució de Guille Colom. El que sí que estarà sobre el parquet serà Babatunde Olumuyiwa, qui va declarar estar «molt bé físicament, i és que a partir dels tres primers dies des que van començar les molèsties aquestes s’han reduït significativament». El pivot també va assegurar que «les darreres victòries han sigut molt positives per a nosaltres, sobretot en l’àmbit psicològic perquè ens han donat impuls», mentre que afegia que «el Joventut és un gran equip» i que la figura d’Ante Tomic serà «clau en els esquemes de l’equip».


Per la seva part, l’entrenador adjunt dels andorrans, David Eudal, va tirar la vista enrere i va apuntar que «l’últim partit davant el Joventut ens pot servir de referència, ja que va ser un dels que més sòlids vam estar», mentre afegia, en referència a les darreres trobades, en les quals l’equip ha tret la victòria amb finals d’infart, que «sempre és millor afrontar nous duels venint d’un bon resultat que no pas de dures derrotes, com ja ens ha passat en alguns moments en aquesta temporada». 

 

Les decles

 

David Eudal - Entrenador adjunt del MoraBanc

«L’últim partit davant el Joventut ens pot servir de referència, ja que va ser un dels que més sòlids vam estar»

 

Tunde Olumuyiwa - Jugador del MoraBanc

«Les darreres victòries han sigut molt positives per a nosaltres, sobretot en l’àmbit psicològic perquè ens han donat impuls»

PUBLICITAT
PUBLICITAT