PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els casos actius de coronavirus es disparen i ja superen els 300

Hi ha una persona més que divendres ingressada a planta, mentre que ja no hi ha cap pacient a l'UCI

Per El Periòdic

L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. | Arxiu ANA

La xifra de casos actius de coronavirus s'ha disparat durant el cap de setmana. Així, ja se superen els 300, són concretament 319. Aquest total suposa que des de divendres són 73 més les persones que tenen activa la malaltia i és que al llarg del cap de setmana s'han donat 88 casos nous i quinze altes. D'aquesta manera, des de l'esclat de la pandèmia són 15.907 les persones que han emmalaltit i les que han superat la malaltia se situen en 15.458.

D'entre els casos actius cal destacar que hi ha tres persones ingressades a planta de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell (una més que divendres) i en canvi la persona que estava ingressada a la unitat de cures intensives amb ventilació mecànica ha pogut abandonar aquesta unitat. Cal destacar que les defuncions es mantenen estables en 130.

Pel que fa a les aules afectades pel virus, la xifra ha augmentat des de divendres. Així de les divuit aules sota vigilància activa s'ha passat a 29, totes en vigilància parcial, i les passives davallen en tres, passant de les tretze de divendres a les deu d'aquest dilluns.

Finalment, des de l’inici del pla de vacunació, ja s’han administrat 108.909 vacunes, 55.008 que corresponen a primeres dosis, 53.600 a segones i 301 a  terceres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT