PUBLICITAT

Liberals constata «el malestar» per les obres a Fiter i Rossell

La formació recorda que els botiguers pateixen la davallada de clientela

Per El Periòdic

La visita a les obres dels membres del comitè parroquial.
La visita a les obres dels membres del comitè parroquial. | LIBERALS

El comitè liberal parroquial d’Escaldes-Engordany ha visitat diferents comerços a peu de carrer de l’avinguda Fiter i Rossell per interessar-se en com els està afectant les obres que s’hi estan duent a terme. En aquest sentit, han escoltat de primera mà com els comerciants es queixen d’unes obres que van començar sense que el govern comunal tingués en compte les necessitats dels seus negocis, segons explica el comitè en un comunicat. Els botiguers i treballadors, segons els liberals escaldencs, coincideixen en lamentar que no se’ls va consultar amb el temps suficient, de fet només se’ls va avisar tres dies abans de l’inici en una reunió de poble, i no han tingut marge de maniobra per adaptar la logística del seu negoci. «En conseqüència, els botiguers estan patint la davallada de clientela i els problemes d’espai per emmagatzemar els productes», s’afirma al comunicat.
Finalment, el comitè d’Escaldes-Engordany reclama als dirigents comunals que atengui les peticions dels comerciants de l’avinguda Fiter i Rossell. «És necessari millorar l’accés per a la clientela i proveïdors perquè es pugui desenvolupar l’activitat comercial amb normalitat. En el mateix sentit, s’ha d’habilitar un aparcament d’ús comercial de quinze minuts, una reclamació que els botiguers insisteixen que han fet arribar al Comú i encara sense resposta no ha obtingut resposta», afirmen els liberals.
Finalment, els liberals escaldencs defensen que «és urgent trobar una solució, informar de si s’estan complint els terminis establerts i mirar pels afectats per unes obres que com s’ha comprovat, no han tingut la previsió adequada ni s’han adaptat a les necessitats dels veïns i comerciants». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT