PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La conferència de Federica Mogherini serà l’11 de gener

La politòloga farà la cloenda de la 37a edició de la Universitat d’Estiu i Tardor

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu del programa de la Universitat d’Estiu i Tardor.
Imatge d’arxiu del programa de la Universitat d’Estiu i Tardor. | SFGA/CEsteve

El Govern va informar que la cloenda de la 37a edició de la Universitat d’Estiu i Tardor (UETA), posposada ara fa uns dies, tindrà lloc finalment el dimarts 11 de gener del 2022. Des de l’organització de la UETA s’ha treballat per trobar una nova data i poder oferir el mateix programa, amb especial protagonisme de la conferència impartida per la politòloga, rectora del Col·legi d’Europa i exalta representant de la Unió Europea per als Afers Exteriors i Política de Seguretat, Federica Mogherini. 

L’acte tindrà un format mixt: es farà al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, amb el moderador de l’acte, el politòleg i director del Cidob (Barcelona Centre for International Affairs), Pol Morillas, presencial i amb Mogherini en format telemàtic. La cloenda anirà a càrrec de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla. 

Aquesta 37a edició, englobada sota el títol La Unió Europea: reptes i perspectives ha estrenat un nou format, després de prop de 40 anys d’història. Les sessions s’han repartit en lloc d’agrupar-se en una sola setmana com fins ara. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT