PUBLICITAT

Andorra la Vella

Un MoraBanc en quadre rep un dels equips revelació de la lliga

Ibon Navarro no podrà comptar amb Crawford, mentre que Olumuyiwa, Llovet i Colom seran dubte

Per David Sansaloni

Hannah i Olumuyiwa en una jugada del darrer partit entre ambdós equips al Poliesportiu.
Hannah i Olumuyiwa en una jugada del darrer partit entre ambdós equips al Poliesportiu. | acb Photo / Albert Martín

Sense gaire temps per digerir la darrera victòria a l’EuroCup davant el Partizan NIS Belgrade aquest dimecres al Poliesportiu, el MoraBanc canvia el xip per tornar al mode ACB. Els homes d’Ibon Navarro reben avui, a partir de les 18.00 hores, a l’UCAM Múrcia, un equip que actualment es col·loca tercer a la taula classificatòria. El hàndicap més gran amb el qual haurà de lidiar el tècnic basc seran les nombroses baixes que arrossega l’equip. Altres que s’ha sumat a la infermeria ha sigut Drew Crawford, que va haver de ser substituït durant el partit davant el Partizan i que, tal com ha assegurat Ibon Navarro, serà baixa segura.


D’altra banda, també hi ha seriosos dubtes en referència a altres jugadors, com Tunde Olumuyiwa, que «tindrà complicat formar part de l’equip aquesta jornada», Nacho Llovet, que «ha rebut un cop molt fort a la cama i és difícil que estigui», i Guille Colom, que pateix una malaltia. «Potser serem a la banqueta uns nou o 10 jugadors», va acabar d’explicar Ibon Navarro, que tot i les adversitats va assegurar que «si som capaços de mantenir una regularitat i de superar els mals moments, som un equip complicat , i l’exigència que li exigim al nostre rival és molt alta».


El que sembla que està en un dels seus millors moments és Víctor Arteaga. El pivot espanyol ha sigut clau en molts partits en els esquemes del conjunt tricolor, i davant el Partizan va signar un autèntic recital. «Em noto molt còmode amb l’equip i la confiança que m’ha donat l’entrenador m’ha ajudat molt», va dir Arteaga, mentre afegia que «l’UCAM és un equip dur, molt físic, que li agrada córrer, que tinc la sort de conèixer bé i intentaré aportar el màxim». El MoraBanc és actualment 14è a la lliga, i una victòria els podria col·locar en la zona còmoda de la taula. 

 

Les decles

 

Ibon Navarro - Entrenador del MoraBanc

«Si som capaços de mantenir una regularitat i de superar els mals moments, som un equip complicat»

 

Víctor Arteaga - Jugador del MoraBanc

«Em noto molt còmode amb l’equip i la confiança que m’ha donat l’entrenador m’ha ajudat molt»

PUBLICITAT
PUBLICITAT