PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un accident amb dos ferits provoca cues a la Massana

A l’incident s’hi van veure implicats dos turismes andorrans

Per Laia Bautista

La cua de la Massana, ahir.
La cua de la Massana, ahir. | Twitter/ Montse Grau

Dues persones van resultar ferides ahir en un accident de circulació que va tenir lloc a la parròquia de la Massana. Segons va informar la Policia en un comunicat, el sinistre es va produir al poble massanenc de l’Aldosa a les 08.33 hores, concretament al punt quilomètric 1.300 de la carretera secundaria 335.

A l’incident s’hi van veure implicats dos turismes, un Volvo V60 i un Suzuky Ignis, ambdós amb matrícula del Principat. Les conductores de cada vehicle, residents de 46 i 49 anys respectivament, van resultar ferides. 

Arran de l’accident de circulació, en les primeres hores del matí es van produir retencions en diverses carreteres en sentit sud de la parròquia, com així van informar per les xarxes socials el Departament de Mobilitat. Alguns ciutadans van fer comentaris sobre les cues que es van provocar a la Massana mitjançant la plataforma de Twitter, com va ser el cas de la periodista andorrana, Montse Grau, qui va piular: «Creuar la Massana és un inevitable drama!, i encara no ha nevat!».

D’altra banda, a la carretera de Sispony s’està instal·lant des d’ahir la xarxa elèctrica. Per aquest motiu, des del comú recorden que avui encara es mantindrà tancada al trànsit de les 09.30 hores fins a les 12.30 hores. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT