PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La victòria davant el Partizan reforça el vestidor tricolor

Els jugadors es mostren optimistes de cara al pròxim duel davant l’UCAM

Per David Sansaloni

Diagne esmaixa en una jugada del partit davant el Partizan.
Diagne esmaixa en una jugada del partit davant el Partizan. | BCA / MARTÍN IMATGE

La darrera victòria aconseguida pel MoraBanc, davant el Partizan NIS Belgrade al Poliesportiu d’Andorra sembla haver sigut un punt d’inflexió en el vestidor tricolor. Les estadístiques no jugaven a favor dels andorrans abans del duel de l’EuroCup, i és que els serbis arribaven invictes i amb una plantilla plena de qualitat, sobretot a la banqueta, amb Zeljko Obradovic. 


Amb el marcador final de 61-60 a favor dels del Principat l’eufòria mesurada va omplir el vestidor, i sobretot va anar dirigida cap als dos principals protagonistes de la nit: Víctor Arteaga i Oriol Paulí. Per al pivot de Conca, el qual va signar la renovació del seu contracte fa escassos dies, els 15 punts, quatre rebots i 20 de valoració van posar la cirereta a una setmana molt positiva per al jugador. «Crec que hem desenvolupat el pla de partit que teníem al cap tots junts, i hem de gaudir d’aquesta mena de victòria, ja que ha sigut molt important, davant d’un gran equip», va declarar Arteaga en acabar el duel amb el Partizan, mentre afegia que «estic molt content d’haver pogut aportar el meu granet de sorra i ara sols ens queda seguir guanyant partits».


Per la seva part, Paulí també es va mostrar satisfet amb la feina feta, recalcant que «la necessitàvem [la victòria] i ens ha donat aquest punt d’adrenalina per a seguir treballant al màxim». Tanmateix, el català va voler posar el focus sobre els seus companys, que «han estat, una vegada més, espectaculars. Ens hem ajudat molt en moments importants i hem pogut treure una victòria molt important».


Els homes d’Ibon Navarro disposen ara de poques hores per preparar-se per al següent partit, que serà demà, a partir de les 18.00 hores, al Poliesportiu davant l’UCAM. Els murcians han recollit sis victòries i tan sols tres derrotes en les nou jornades que portem disputades de Lliga Endesa, i arribaran al país com a tercers classificats, per darrere del Barça i del Reial Madrid. Amb molts dubtes a la plantilla, com són l’estat de Tunde Olumuyiwa, Nacho Llovet i Drew Crawford (que va donar l’esglai davant el Partizan), Ibon Navarro haurà de confiar en l’encert dels homes clau. 

 

Les decles

 

Victor Arteaga - Jugador del MoraBanc

«Estic molt content d’haver pogut aportar el meu granet de sorra i ara sols ens queda seguir guanyant partits»

 

Oriol Paulí - Jugador del MoraBanc

«La necessitàvem [la victòria] i ens ha donat aquest punt d’adrenalina per a seguir treballant al màxim»

PUBLICITAT
PUBLICITAT