Els joves dirigits per Lucendo tindran una nova opotunitat dissabte, a les 18.30 hores, contra Suècia

Per David Sansaloni

La selecció sub-19 en un entrenament previ al duel contra Anglaterra.
La selecció sub-19 en un entrenament previ al duel contra Anglaterra. | FAF

La selecció sub-19 no va poder començar amb bon peu la seva estrena europea en caure per 4-0 davant el combinat d’Anglaterra en el primer partir d’aquest preeuropeu a Suècia. Els joves dirigits pel seleccionador Jesús Julián Lucendo van intentar mantenir la igualada en el marcador en els primers minuts, i ho van aconseguir fins que en el minut 24 un gol d’Iling va avançar els anglesos.

La resposta tricolor va ser positiva i l’equip també va disposar de les seves ocasions, però Chukwuemeka, pocs minuts abans del descans, van eixamplar la distància amb el segon gol. Amb el 2-0 es va arribar al descans, i 10 minuts després de la represa Scarlett va fer el 3-0 i amb el mateix marge de temps el davanter tancava el marcador amb el quart. «Anglaterra ha dominat la pilota, com era d’esperar, però no podem dir que no hem competit perquè hem treballat fins al final», va declarar Lucendo en acabar el duel.