PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes i Font disputaran la cita final del GT-CER 2021

L’andorrà ajudarà «en tot el que pugui» perquè el seu company sigui campió

Per El Periòdic

Font i Vinyes els dies previs a la competició d’aquest cap de setmana.
Font i Vinyes els dies previs a la competició d’aquest cap de setmana. | FotoEsport

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà aquest cap de setmana l’últim meeting del calendari del Campionat d’Espanya de Resistència (GT-CER) 2021. Joan Vinyes i Jaume Font (Porsche GT3) estaran en la graella de sortida en aquesta cita decisiva, la qual arriba amb els podis finals per decidir i la carrera de dues hores non-stop que tanca el certamen es viurà amb la màxima tensió.


Entre els candidats al títol de campió d’Espanya es troba Font, company de Vinyes al volant del Porsche GT3 preparat en les instal·lacions de Baporo Motorsport. El pilot de Suzuki Ibèrica no va dubtar a afirmar que en la prova de Barcelona el seu objectiu serà «ajudar en tot el que pugui perquè Jaume [Font] sigui campió».


L’activitat a la pista s’iniciarà a partir de les 10.40 hores del dissabte amb la disputa de 40 minuts d’entrenaments lliures. Dues hores més tard, en concret a les 13.20 hores, els pilots del GT-CER tornaran per a definir les posicions en la graella de sortida, amb la disputa de 45 minuts més d’entrenaments cronometrats. Les 10.05 hores del diumenge serà l’hora de la veritat, i és que a partir d’aquest instant es donarà la sortida a les dues hores més una volta, que decidiran les classificacions parcials d’aquest meeting, a més dels resultats definitius del GT-CER 2021.


Vinyes es va mostrar convençut que estaran en la lluita per les posicions de podi, explicant que «crec que hem preparat molt bé aquestes dues hores, coneixem el traçat, la mecànica i l’experiència d’altres edicions, tan nostra com de Baporo Motorsport, i això és tota una garantia». Així doncs, Vinyes i Font començaran la lluita pel títol d’aquest últim al Circuit Barcelona-Catalunya, on el moviment en el pit-lane, acostuma a ser frenètic, tant per als equips com per als organitzadors, i en una prova on s’haurà de programar de manera molt ajustada totes les tasques a realitzar en carrera. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT