PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ocupació hotelera del cap de setmana s’enfila fins al 73%

Les xifres de la primera setmana de novembre són similars a les de prepandèmia

Per Laia Bautista

Imatge d'arxiu d'uns turistes per l'avinguda Meritxell.
Imatge d'arxiu d'uns turistes per l'avinguda Meritxell. | L.B.S.

L’ocupació hotelera del cap de setmana del 2 al 7 de novembre es va enfilar fins al 72,86% amb un total de 56 establiments oberts, segons van informar en un comunicat la Unió Hotelera d’Andorra (UHA). Entre setmana, i amb els mateixos hotels operatius, l’ocupació va ser del 46,92%, un 2,50% més que l’entre setmana de finals del mes d’octubre, que va ser del 44,42%. 

En aquest sentit, el director de l’UHA, Jordi Pujol, va manifestar  que les dades d’enguany «són similars a les de prepandèmia». A més, va posar en relleu que el percentatge del cap de setmana ha estat «força bé» i per sobre del 65% i del 68%, xifres habituals en aquest període.

Així doncs, Pujol va detallar que aquest «petit augment» podria estar relacionat amb l’esdeveniment comercial de l’Andorra Shopping Festival que va celebrar-se el cap de setmana passat, a més de les jornades gastronòmiques de l’Andorra a Taula, que van començar el 30 d’octubre i que tindran lloc fins al 28 de novembre. «Al final són coses que donen força –als comerços, restaurants i hotelers del país– per aguantar el mes que ens queda abans de la Puríssima», va puntualitzar el director de l’UHA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT