PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Un home mor per intoxicació de monòxid de carboni a la Massana

La víctima era el tècnic de so del teatre de les Fontetes, i va ser trobat en les mateixes instal·lacions

Per El Periòdic

La platea del teatre de les Fontetes de la Massana.
La platea del teatre de les Fontetes de la Massana. | COMÚ DE LA MASSANA

El tècnic de so del teatre de les Fontetes de la Massana va ser trobat mort la nit del dilluns, 8 de novembre, a les mateixes instal·lacions comunals. El decés es va produir per una intoxicació de monòxid de carboni, segons van informar els Bombers. L’home tenia 51 anys.


El cos va rebre l’avís a les 22.24 hores, requerits per un particular, per tal que obrissin les portes d’una de les sales del teatre. Al lloc s’hi van desplaçar dues dotacions del parc massanenc, en concret, un camió i una ambulància. Un cop al lloc, i després de forçar la porta per accedir a l’habitacle, van constatar que hi havia una mala combustió d’un generador de llum, motiu pel qual s’hauria produït la intoxicació de l’home. Aleshores, van ser requerits a les instal·lacions el Cos de Policia i el Servei d’Urgències Mèdiques (SUM), i aquests segons van intentar reanimar a la víctima, tot i que no va ser possible.

Després de practicar els exercicis de reanimació, el Cos de Bombers va sol·licitar el reforç d’un segon camió al parc de Santa Coloma per tal de netejar correctament l’atmosfera de l’edifici, generant una ventilació positiva a l’espai. I, segons va puntualitzar el cap de guàrdia, la seva intervenció al teatre de les Fontetes va finalitzar passades les 01.15 hores. Aquesta darrera acció va ser indispensable, en primera instància, per la seguretat comuna, i d’altra banda, per tal que la Policia pogués recollir les primeres dades per a la investigació dels successos, i perquè la Batllia procedís amb l’aixecament del cadàver.

Per la seva banda, el Comú de la Massana va «expressar la seva tristesa per la pèrdua d’un company molt estimat per a tothom», en declaracions a EL PERIÒDIC. D’aquesta manera, la corporació va enviar les mostres d’escalf a la família del difunt, i va indicar que celebraran un acte intern i íntim entre tots els funcionaris i representants polítics de la institució per recordar la víctima. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT