Treballat triomf del CV Andorra a domicili

• S'imposa 2-3 al Llars Mundet en un matx molt llarg amb final frenètic
BARCELONA

Cristian Salvador. Foto: Foto: TONY LARA

El CV Andorra es va situar ahir colíder de la Lliga FEV després de vèncer ahir el Llars Mundet en un partit molt disputat i llarg que va ser finalment dels andorrans per 2-3. El tie-break final va caure del costat de l'equip de Lluís Hillaire, en un final frenètic en què els tricolors van remuntar un 13-11 en contra per imposar-se 13-15.

La victòria andorrana i la derrota del Santanderina a mans de l'Eivissa ahir per 3-1 a les Illes va provocar l'empat a 19 punts entre els càntabres, el CV Andorra i la Universitat Politècnica de València, que ahir va derrotar també l'Oviedo. Els valencians, per millor coeficient de sets a favor -28 pels 27 dels andorrans- es el primer, tot i que els tres equips molt igualats.

El matx d'ahir a les Llars Mundet va acabar amb uns parcials de 16-25, 25-19, 22-25, 25-16 i 13-15. Els andorrans van començar amb bon peu amb un primer set per 16-25 tot i que es van allunyar en el marcador al final del període. En el segon, els catalans van reaccionar (25-19) mentre que en el tercer el domini dels del Principat va ser clar per acabar 22-25. En el quart set, nou punts seguits del Llars Mundet va afectar la moral dels andorrans, i així el set va caure del costat local (25-16) per igualar l'enfrontament a dos sets. El tie-break, molt igualat, va ser tricolor en remuntar un 13-11.