PUBLICITAT

La selecció es juga la classificació contra Noruega

  • El futbol sala centra l'interès del dia de la mà del VPC, que rep el Fousseretois a casa
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Amb totes les forces posades a Irlanda. Aquesta és la consigna per a la jornada d'avui, que té com a gran atractiu el partit que té la selecció de futbol sala contra Noruega amb la classificació per a la següent fase de l'Europeu en joc, a partir de les 17.30 hores.

L'equip que dirigeix Xavier de la Rosa ha sorprès gratament en la ronda preliminar i s'ha imposat al combinat amfitrió (1-2) i a Israel (4-1). L'últim escoll per acabar primers de grup és la selecció escandinava. No hi ha una altra. I vists els resultats dels dos primers partits com a mínim hi ha il·lusió per plantar cara al gran favorit del grup F.

Serà un partit molt més difícil per la superioritat física de Noruega i només val el triomf per accedir a la primera ronda, però com va dir De la Rosa la selecció promet «guerra» i suar la samarreta. Andorra també tindrà les seves armes que tant bé li van anar dijous i divendres: ordre defensiu i treball tàctic per, com a mínim, no regalar gols.

El VPC és l'altre plat fort del dia d'avui. L'equip que dirigeix Michael Broad, amb la baixa de Roger Fité rep el Fousseretois al camp del Consell amb l'objectiu de conservar la primera posició. Setze són els punts que el quinzè tricolor treu al seu rival d'avui per tant, tal i com va assenyalar el tanca Josep Magallon: «Es tracta d'un rival molest perquè és irregular però quan guanya ho fa tant a casa com a domicili. Al seu camp vam jugar malament però si fem les coses bé no hem de tenir problemes per vèncer.

Per últim hi ha la segona ronda de la Copa de futbol, com en la primera a partit únic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT