El Cevalls tanca a Juneda la 1a volta amb una derrota per oblidar (7-2)

JUNEDA

Clara derrota per 7-2 de l'Andorra HC Cevalls a la pista del Construccions Farrerons CH Juneda, un equip que es va mostrar molt més incisiu i pràctic i que d'aquesta manera va obtenir el premi que no es va merèixer l'equip tricolor en el partit que tancava la primera volta de la Primera Catalana.

El Cevalls no va entrar en el partit, i així els catalans al descans ja guanyaven per 4-0. El gol d'Alexis Carreño a la represa (4-1) no va servir per res perquè els locals aviat van aconseguir fer més mal amb més dianes que el Cevalls no va saber evitar. Amb el 6-1, Àlex Martín encara va fer el segon gol pels visitants, però el Juneda va tancar el compte del matx amb un setè gol que situava el 7-2 definitiu. D'aquesta manera, el Cevalls perd terreny per l'ascens i es queda amb 30 punts, mentre que el Juneda, fins ahir rival directe, ja en suma 36. La pròxima setmana els andorrans descansen i reprendran l'activitat en dues setmanes a Castellet.