PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home per robar 25 cartrons de tabac al Pas

Una noia de 22 anys és detinguda per agredir la seva parella

Per El Periòdic

L'edifici central de la Policia.
L'edifici central de la Policia. | Arxiu ANA

La Policia va detenir el passat dimecres al Pas de la Casa a un home no resident de 25 anys com a presumpte autor d’un delicte de furt a l’interior d’un establiment. Tal com va informar el cos d’ordre, l’interessat va sostraure 25 cartrons de tabac per un valor de 613 euros.

Aquesta és una de les 24 detencions que ha efectuat la Policia durant la setmana de l’1 al 7 de novembre, quan s’han produït quatre detencions contra la salut pública, una contra el patrimoni, 17 contra la seguretat del trànsit i dos més per altres delictes. Entre les quatre detencions contra salut pública, dues es van produir la matinada del divendres, quan dos homes no residents de 37 i 42 anys, tenien en possessió 0,6 grams de cocaïna a l’interior d’un local d’oci nocturn. De la mateixa manera, la matinada del dissabte, en un control rutinari, es va detenir un home resident de 21 anys per possessió de 0,8 grams de cocaïna. Finalment, diumenge al matí, a la frontera del riu Runer, es va detenir un home no resident de 32 anys per introduir 0,5 grams de metamfetamina al Principat en taxi.

Entre les 17 detencions per delictes contra la seguretat del trànsit, cal destacar la detenció el passat dimecres d’un home resident de 41 anys per donar positiu amb una taxa de 3,01 grams d’alcohol per litre de sang. D’altra banda, el dissabte també es va detenir un home resident de 26 anys amb una taxa de 2,03 grams d’alcohol per litre de sang. Tanmateix, durant la setmana passada es va detenir tres persones per donar positiu a la prova de control de tòxics salivar. Un d’ells, a més, va provocar un accidenta amb danys materials.

Els agents també van detenir el dimarts a una dona resident de 22 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. La interessada havia agredit la seva parella després d’una discussió. 

Per últim, el Cos de Policia va informar que en el decurs d’una baralla el dissabte a la matinada, un home resident de 19 anys, va reaccionar de manera desproporcionada envers els agents, fent cas omís de les indicacions, injuriant-los i resistint-se a la seva detenció. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT