Mourelo i Carabaña s’imposen al Joan Samarra

El Campionat d’Andorra de 10.000 metres va deixar una jornada festiva per a l’atletisme del país

Els vencedors masculins.
Els vencedors masculins. | FAA

El Campionat d’Andorra de 10.000 metres, que es va disputar a l’Estadi Comunal Joan Samarra, va deixar una jornada d’allò més festiva per a l’atletisme del país. Xènia Mourelo i Nahuel Carabaña van ser els vencedors en categoria femenina i masculina respectivament. Mourelo va aturar el crono en un temps de 40.27.57, i va estar acompanyada al podi d’Elisabet Missé (45.03.21) i Silvia Felipo (46.09.08), mentre que Carabaña va travessar la línia de meta amb un temps de 31.19.17, seguit pel seleccionador de la Federació Andorrana d’Atletisme, Marcos Sanza (31.39.45) i Carles Gómez (32.37.25). Tanmateix, l’atleta Álvaro Rodríguez, amb TEA, també va completar la prova, un exemple de treball, constància i il·lusió.