PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Carabaña prepara una nova temporada «molt més posat»

El corredor disputa avui el Campionat d’Andorra al Comunal

Per El Periòdic

Carabaña a Estònia.
Carabaña a Estònia. | FAA

Nahuel Carabaña, que ara fa poc més de quatre mesos es va penjar un bronze històric al Campionat d’Europa sub-23, comença a preparar una temporada llarga, amb la vista posada en els europeus absoluts a l’aire lliure que tindran lloc l’agost que ve, a Munic (Alemanya).


El corredor de la Federació Andorrana d’Atletisme fa dos anys que viu a Madrid, però torna al Principat en algunes ocasions per entrenar, i avui estarà present en el Campionat d’Andorra dels 10.000 metres, que es disputarà a l’Estadi Comunal Joan Samarra. 


«He canviat coses pel que fa a la meva preparació. Ara entreno una mica més fort, el meu entrenador sap que puc arribar a millorar encara una mica més, estic molt més posat en els entrenaments i vull dedicar-m’hi al 100%», va dir Carabaña en declaracions a RTVA. L’andorrà obrirà d’aquí poc la temporada de cros a Atapuerca, i encadenarà diverses proves, que donaran pas al repte final d’aquest any: els europeus de Dublín al desembre.


Per poder formar part del gran esdeveniment de l’any vinent a Munic, Carabaña haurà de rebaixar en sis segons el seu temps en els 3.000 metres obstacles, «fet que em veig capaç d’aconseguir sempre tenint en compte la manera en la qual entreni, com estigui amb el grup i trobar curses on pugui estar a l’altura». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT