PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc busca continuar amb la bona ratxa a Tenerife

Els tricolor marxen de la península per mesurar-se amb un rival al qual no guanyen des del 2018

Per David Sansaloni

Llovet intenta la cistella davant Guerra en l’últim partit de lliga a l’illa entre el Tenerife i el MoraBanc.
Llovet intenta la cistella davant Guerra en l’últim partit de lliga a l’illa entre el Tenerife i el MoraBanc. | acb Photo / E. Cobos

El MoraBanc farà la seva segona sortida de la setmana (la primera a l’EuroCup el passat dimarts a Hamburg) fora de la península per disputar la 9a jornada de la Lliga Endesa davant el Lenovo Tenerife. Els andorrans arriben amb una ratxa de tres victòries consecutives, i voldran eixamplar-la més encara si cap, però contra un rival al qual no han vençut en cap ocasió, sigui a Andorra o a l’illa, des del març del 2018.


Pel que fa al Lenovo, l’equip no podrà comptar, gairebé amb tota seguretat, amb un dels seus homes clau, com és Giorgi Shermadini, qui és un gran conegut de l’afició tricolor en haver format part al conjunt del Principat durant dues temporades (2015-2016 i 2016-2017). Sobre el pivot georgià va tenir paraules l’entrenador del MoraBanc, Ibon Navarro, assegurant que «serà una baixa molt important per al Tenerife en el cas que no jugui. No obstant això, tenen d’altres jugadors com Gamble o Wiltjer que poder fer-nos molt de mal». Tanmateix, Navarro va declarar que «comencem a saber a què volem jugar i fa unes setmanes que estem en la línia correcta, tot i que encara ens falta molt», mentre també deixava clar que «no volem canviar jugadors. El que hem de fer és ajustar una mica el ritme de joc, els quintets i els sistemes».


El MoraBanc ve de donar, de nou, una imatge competitiva que recorda en part al MoraBanc de la temporada passada. En l’evolució des del principi de la campanya, segons el pivot tricolor Moussa Diagne, la clau ha estat en la cohesió dels jugadors. «El que ha canviat és el fet que cadascú sàpiga quin és el seu rol, el que hem de fer en cada moment, i ho estem demostrant a la pista», va dir Diagne, mentre afegia que «l’equip està per sobre de tot, per damunt de qualsevol jugador, i hem de seguir remant tots en la mateixa direcció».


Els del Principat arriben en el millor moment a Tenerife, i s’haurà de veure si es posa fi a la sequera andorrana davant el conjunt de l’illa, que gairebé registra quatre anys intacta, excepte en aquella brillant victòria a la Copa del Rei del 2020 a Màlaga. 

 

Les decles

 

Ibon Navarro - Entrenador del MoraBanc

«Comencem a saber a què volem jugar i fa unes setmanes que estem en la línia correcta, tot i que encara ens falta molt»

 

Moussa Diagne - Jugador del MoraBanc

«El que ha canviat és el fet que cadascú sàpiga quin és el seu rol, el que hem de fer en cada moment, i ho estem demostrant»

PUBLICITAT
PUBLICITAT