PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Afectacions al trànsit al carrer Mirador per finalització d’obres

La majoria dels treballs es faran de dia, excepte dimecres i dijous que seran de nit

Per El Periòdic

Informació sobre les afectacions al carrer del Mirador d’Encamp.
Informació sobre les afectacions al carrer del Mirador d’Encamp. | Comú d\'Encamp

El Comú d’Encamp avisa que durant la setmana vinent hi haurà afectacions a la circulació al carrer del Mirador per la finalització de les obres de millora i pavimentació de les voravies de la zona. Així doncs, la setmana del 8 al 12 de novembre es procedirà a pavimentar, repintar i arranjar el mobiliari urbà la calçada de la via pública des de la cruïlla amb l’avinguda François Mitterand fins a la cruïlla amb el carrer Riu Blanc, per la qual cosa serà necessari limitar la circulació viària.

D’aquesta manera, no es podrà estacionar al tram des de les 09.00 hores del dilluns vinent fins a les 18.00 hores del divendres 12 de novembre. L’accés amb vehicle als aparcaments i habitatges i la circulació en general del carrer estarà limitada i s’haurà de seguir les indicacions dels agents de circulació que s’ubicaran a l’inici i final del carrer per indicar als veïns les zones de pas. A més, dilluns 8 de novembre de les 09.30 a les 10.30 hores la circulació estarà completament prohibida al tram d’entrada del carrer.

La majoria dels treballs es duran a terme en horari diürn a partir de les 09.30 hores del matí, excepte les nits de dimecres 10 i dijous 11 de novembres que també es treballarà durant la nit, concretament des de les 22.00 fins a les 06.00 hores, per executar les obres de pavimentació, i en què es donarà pas alternatiu indicat pels agents de circulació i es demana evitar al màxim la circulació durant la nit en aquesta zona.

Des de la corporació demanen als veïns que durant aquesta franja horària es redueixi la circulació per facilitar els treballs i evitar possibles problemàtiques donades les característiques del carrer, ja que en el tram precís on hi haurà la maquinària no es podrà circular. A partir de divendres 12 de novembre a la tarda, si no hi ha cap imprevist, la mobilitat al carrer del Mirador es restablirà completament i es podrà tornar a aparcar sense restriccions.

Els veïns que tinguin qualsevol dubte es poden dirigir al comú a través de qualsevol dels seus canals de comunicació, inclòs el WhatsApp comunal +376 653 200 en horari de 09.00 a 17.00 hores o als agents de circulació trucant al 162. Per cloure, des de la corporació agraeixen per endavant la col·laboració ciutadana i preguen que es disculpin les possibles molèsties ocasionades durant els treballs de millora del carrer. 
Aquests treballs formen part del pla d’inversió de 400.000 euros que el comú ha destinat a millorar les voravies de la via i que es preveuen donar per acabats el mes que ve. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT