PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Toulouse Nat’Syncro repeteix estada al Pas de la Casa

Encamp també ha acollit entrenaments de la FAN i el campus de bàsquet femení

Per El Periòdic

El Toulouse Nat’Syncro al Pas.
El Toulouse Nat’Syncro al Pas. | Comú d\'Encamp

L’equip francès Toulouse Nat’Syncro ha escollit de nou el Pas de la Casa com a seu de l’estada esportiva de preparació del campionat regional de França, competició qualificativa pel Campionat de França. Aquesta és la tercera ocasió que l’equip s’allotja i entrena al poble, aprofitant les vacances escolars. L’equip amateur, format per deu noies i l’equip tècnic han escollit una vegada més la destinació per les instal·lacions i per les possibilitats de combinar entrenament i oci durant una setmana de concentració esportiva.


La Federació Andorrana de Natació també ha estat a les instal·lacions encampadanes, utilitzant tant la piscina del Complex Esportiu com la del Centre Esportiu del Pas de la Casa per dur a terme el campus de concentració de Tots Sants. 


Tanmateix, la Federació Andorrana de Bàsquet ha organitzat una nova edició del campus femení «Her world Her Rules» amb la col·laboració de FIBA Europe, que des de dimarts i fins demà divendres concentra a una vintena de joves andorranes de categories premini, mini i infantil a Encamp. La primera edició d’aquest campus va ser l’estiu del 2020, repetint en vàries ocasions i arribant a la sisena edició durant aquesta setmana de tots Sants. L’objectiu d’aquest campus és promoure la pràctica del bàsquet entre nenes i dones de tota Europa amb la col·laboració de FIBA Europe per tal d’aconseguir captar noves esportistes en especial en edats de primària i ecundària. La campanya ha tingut un gran impacte des de la seva implantació, ara fa dues temporades, i això s’ha traduït en un pràcticament triplicar el nombre de practicants.

PUBLICITAT
PUBLICITAT