Andorra goleja Estònia en un partit per emmarcar

Els gols de Manchado, Jeansou i Mansegosa tanquen la segona victòria

Per David Sansaloni

La selecció sub-19 celebra la victòria davant Estònia per 4-1.
La selecció sub-19 celebra la victòria davant Estònia per 4-1. | FAF

Andorra va tancar la segona jornada del preeuopeu amb una victòria contundent davant Estònia per 4-1. Dos gols de Manchado, un Jeansou i altre de Mansegosa tanquen la segona victòria del combinat tricolor en aquesta finestra internacional. Amb aquest resultat, la selecció podria acabar com a primera de grup si avui, a partir de les 18.00 hores, aconsegueixen vèncer San Marino en l’última jornada.

Pel que fa al partit va començar avançant-se Andorra amb un gran contraatac que va suposar l’1-0, però malauradament, i quan sols faltaven quatre minuts per al descans, Estònia va posar l’empat al lluminós amb una jugada a pilota parada que va acabar amb un xut escorat. Va ser a partir del segon temps quan va arribar l’allau dels andorrans. Als tres minuts van materialitzar una treta de banda que va espentar Manchado amb qualitat, mentre que 10 minuts després va ser el mateix Manchado qui tornava a superar el guardameta estonià en un mà a mà. Finalment, Mansegosa, d’esperó, va establir el 4-1 definitiu a la sortida d’un córner.

«Hem assolit un gran resultat, però ara ens toca descansar el màxim possible per afrontar l’últim duel davant San Marino», va declarar el seleccionador, Aitor Garcia, mentre afegia que «estem tots ben confiats que tenim equip per aconseguir l’objectiu de passar a la següent fase del campionat».