PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moment d’enlairar-se

L’FC Andorra rep els equips de la part baixa de la classificació després d’un triomf de mèrit davant el Cornellà

Per David Sansaloni

Els jugadors celebren un dels gols en la victòria de la setmana passada davant el Cornellà per 2-1 a l’Estadi Nacional.
Els jugadors celebren un dels gols en la victòria de la setmana passada davant el Cornellà per 2-1 a l’Estadi Nacional. | @FCANDORRA

L’FC Andorra prepara l’11a jornada de la Primera RFEF Footers, on rep el Betis B avui, a partir de les 21.00 hores, a l’Estadi Nacional. Als homes d’Eder Sarabia, després d’aconseguir un triomf de mèrit, amb remuntada inclosa, la setmana passada davant el Cornellà (2-1), els esperen dues dates consecutives on es mesuraran als dos filials andalusos, Betis i Sevilla, sent aquest 16è i cuer respectivament a la lliga.


Els andorrans volen, en paraules del seu entrenador, Eder Sarabia, que la darrera victòria serveixi d’exemple a seguir i «materialitzar totes les coses que hem fet bé fins ara, i que es tradueixi a la taula classificatòria». Amb un calendari estadísticament assequible, l’entrenador tricolor va voler fer incís en el fet que «el Betis arriba de fer molts bons partits contra rivals que es troben a dalt en la taula i si guanyem no serà la il·lusió més gran del món, igual que si perdem no serà una decepció enorme».


Sobre el rival, una pedrera que Sarabia coneix molt bé gràcies al seu pas pel primer equip verd i blanc, al costat de Quique Setién, el tècnic basc va declarar que «ens enfrontem a un equip [Betis B] que ens proposarà coses molt diferents del Cornellà, però estem preparats, tot i haver tingut una setmana de treball més curta, on hem establert unes jornades de recuperació per als que van jugar el passat duel, però on també els que no ho van fer tenen encara més ganes de demostrar i ajudar a l’equip».


Pel que fa a l’estil de joc, que s’ha convertit en innegociable, Sarabia va explicar que «hem millorat molt en la convicció, en seguir amb el pla establert tot i les adversitats, i tant de bo sigui un punt d’inflexió la trobada davant el Cornellà». Els tricolor arriben assolint la 10a posició, una mica enganyosa, ja que si s’aconseguís la victòria podrien pujar fins a la quarta posició, amb quatre victòries, tres empats i tres derrotes. D’altra banda, el filial andalús se situa 16è amb tan sols vuit punts, registrant dues victòries, dos empats i sis derrotes.


Les claus del partit passaran, com ve sent habitual, per l’efectivitat en ambdues àrees. «Hem d’aconseguir aquesta solidesa que ens falta, sobretot en l’àmbit defensiu, ja que si no serà molt complicat treure un bon resultat contra un equip com el Betis B, que compta amb moltes individualitats i una gran qualitat futbolística». Per a Sarabia no serà un partit més, i és que «per a mi és un d’aquests equips que portes a dintre, on vam estar dues temporades boníssimes i guardo molts bons records, a més de conservar moltes amistats, i per tant serà molt especial tornar a veure aquesta samarreta verda i blanca».


Per a la trobada, Sarabia recupera pràcticament tots els efectius, excepte al davanter Rubén Enri, que segons l’entitat patiria una lesió menys greu del que en un primer moment es podia preveure. Tanmateix, no sols serà un partit especial per a Sarabia, sinó també pel central Diego González, qui va tenir «la sort de poder estar a Sevilla dues temporades i va ser un lloc on vaig ser molt feliç i vaig deixar moltes amistats que segueixo mantenint».

 

Recaptació per a Unicef

El conjunt tricolor destinarà tota la recaptació que s’aconsegueixi avui en el partit davant el Reial Betis B a Unicef Andorra. «El Futbol Club Andorra i Unicef Andorra volen mostrar un cop més la seva bona sintonia. Seguint l’acord que va unir les dues entitats fa tres anys, l’FC Andorra sempre s’ha volgut mostrar disposat a col·laborar en totes les bones causes que du a terme una organització de tan reconeguda trajectòria en el panorama mundial», va comunicar el club. L’entitat esportiva vol aportar «el seu granet de sorra en la immensa tasca que fa Unicef amb els infants i adolescents més vulnerables». Les entrades generals tindran un cost de 10 euros, mentre que per als abonats i menors de 12 anys serà gratuïta. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT