PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Crèdit Andorrà, millor banc del Principat en banca privada

‘The Banker’ i ‘PWM’ premien l’entitat bancària a escala internacional

Per El Periòdic

Martí Alfonso i Joan Ramon Mas amb el guardó.
Martí Alfonso i Joan Ramon Mas amb el guardó. | Eduard Comellas/Fundació Crèdit Andorrà

Crèdit Andorrà ha estat distingit com el millor banc d’Andorra en banca privada per les publicacions financeres The Banker i PWM del grup Financial Times, que premien anualment les millors entitats a escala internacional. Les publicacions van destacar la capacitat del banc per adaptar el seu model de negoci en l’àmbit digital, alhora que manté i millora la relació amb els clients i potencia el servei personalitzat en un context reptador com l’actual.

The Banker i PWM van posar èmfasi en el moment decisiu que viu la indústria de la banca privada en el nou entorn econòmic i empresarial arran de la pandèmia, en el qual l’aposta per la innovació financera i la digitalització, així com l’excel·lència i l’especialització en el servei al client, se situen com a elements clau.

L’organització dels premis també va posar en relleu que darrere de la feina feta per ser mereixedors d’aquest premi hi ha «la contínua execució d’una estratègia que possibilita l’assoliment dels resultats satisfactoris». En aquest sentit, el pla estratègic 2021-2023 de Crèdit Andorrà se centra en el desenvolupament d’aliances estratègiques per créixer i incrementar el valor afegit per a clients i accionistes, l’especialització en productes i serveis, l’impuls de l’equip comercial i de gestió, i la transformació digital, la innovació i l’eficiència de processos com a palanca de creixement. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT