PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez compleix en l’Argentina Open WTA 125K

L’andorrana venç amb autoritat en el quadre individual davant Ana S. Sánchez

Per David Sansaloni

Jiménez durant el partit contra la mexicana Ana Sofia Sánchez.
Jiménez durant el partit contra la mexicana Ana Sofia Sánchez. | Argentina Open

Vicky Jiménez torna als tornejos d’elit demostrant la gran projecció que té per davant, en un Argentina Open WTA 125K que li va confiar una wild card «com a una de les promeses del tennis a nivell mundial». 


L’andorrana no va decepcionar a l’organització de l’esdeveniment, i en el seu debut va derrotar la mexicana Ana Sofia Sánchez, número 269 del rànking WTA, per 2-0 (3-6, 3-6). Cal recordar que la tennista de 16 anys del Principat se situa actualment com la jugadora número 393 del món, i tot i haver de remuntar en alguns moments del duel es va fer amb una victòria sòlida. «Ha sigut un partit dur, la meva rival ha jugat molt bé i, a més, les condicions sempre son dures en ser el primer partit de la primera ronda», va declarar Jiménez, mentre afegia que «estic molt contenta, ja que he aconseguit solucionar tots els problemes que m’he trobat durant el duel i he pogut avançar en el quadre». 


En els octaus de final del torneig, a Jiménez li espera un partit d’allò més complicat, on haurà de mesurar-se a la número 135 del món, l’hongaresa Anna Bondar, a la que es va enfrontar «ara fa aproximadament un mes, i va ser un partit molt bo, on ella va sortir vencedora, però penso que serà un partit perfecte per seguir aprenent i el qual tinc moltes ganes de disputar».


D’altra banda, Jiménez no va poder passar de ronda en dobles, en perdre amb Solana Sierra el seu partit davant Verónica Cepede i Kaitlyn Christian per dos sets a zero. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT