PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El musical per a infants, ‘Aladdín’ arriba a Encamp

El musical conté temes musicals de Broadway mai cantats a Andorra

Per El Periòdic

Cartell del musical ‘Aladdín’
Cartell del musical ‘Aladdín’ | Comú d\'Encamp

El Comú d’Encamp va posar a la venda ahir al matí les entrades del musical Aladdín. Es tracta de la quarta i última obra de la temporada d’espectacles musicals infantils que ha organitzat enguany el comú encampadà amb la voluntat d’apostar per la qualitat i la inclusió. L’espectacle, de la companyia Onbeat, tindrà lloc el dissabte 20 de novembre a la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d’Encamp i hi haurà dues actuacions: a les 11.00 i a les 16.30 hores.

L’obra es focalitza a Ágrabah, una terra on tot és possible. La història es basa en l’amor de la princesa del regne i d’un humil jove que viu pels suburbis de la ciutat guanyant-se la vida com pot. Aquesta situació trenca per complet les normes imposades pel sultà i mostra la lluita per superar les barreres socials fortament establertes a l’època en què transcorren els esdeveniments. Entre els personatges principals es troben Jasmine, la princesa que escull l’amor per sobre de les antigues normes i els protocols de la reialesa, Aladdín, el jove humil que aconsegueix el seu objectiu d’obtenir l’amor veritable i el Geni, el peculiar personatge de ficció que acompanya als dos protagonistes en les seves aventures i que es caracteritza per concedir desitjos.

El musical s’acompanya de temes musicals de Broadway mai cantats al Principat i de les cançons mundialment conegudes com El Geni tan Genial o Un Món Ideal. Tot plegat traslladarà als assistents a la màgia d’una història amb una excel·lent posada en escena, increïbles veus en directe, atractives coreografies plenes de vida i un vestuari propi dels palaus d’Orient. Les entrades es poden adquirir a la pàgina web comuencamp.ad i el preu és de cinc euros per als adults i gratuït per als infants. Per a més informació es pot enviar un correu a [email protected]

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT