PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llobera tanca la temporada «molt contenta» amb el seu rendiment

La pilot del Principat finalitza una campanya històrica amb un doble podi a Portugal

Per El Periòdic

Llobera durant la disputa de la Copa del Món a Bajas (Portugal).
Llobera durant la disputa de la Copa del Món a Bajas (Portugal). | Margot Llobera

Després d’un any competint amb la màxima intensitat possible, Margot Llobera va tancar la temporada complint un altre somni en la seva carrera esportiva: emportar-se a casa un doble podi en la Copa del Món FIM de Bajas, amb un merescut tercer lloc júnior i femení que li va fer consolidar-se encara més si cap com una de les joves promeses de la categoria. «Estic molt contenta amb el meu rendiment sobre la moto, i tornem a casa amb l’objectiu de l’any complert», va declarar Llobera, mentre afegia que «ara toca centrar-se en el Ral·li Dakar al costat de Mercè Martí, on hem treballat molt aquest gran objectiu i anirem per totes».


L’última cita del calendari de Bajas (Portugal) era clau per a la pilot andorrana, i el resultat li va acompanyar, malgrat que va ser una de les Portalegre més exigents dels últims anys. Les intenses pluges van plantejar un recorregut molt complicat per a tots els pilots, i les caigudes i sortides de pista a causa del fang van ser la tònica general al llarg de tot el cap de setmana.


L’acció va començar el divendres passat amb la disputa de l’etapa pròleg i una primera especial de 70 quilòmetres. El plat fort es va reservar per al dissabte, amb dos especials de 150 i 200 quilòmetres respectivament, i totes es van disputar amb una pluja constant que els va obligar a treure el seu millor pilotatge. Amb alguns petits problemes tècnics durant la segona jornada, l’andorrana va superar els enfangats trams sense assumir riscos innecessaris i amb l’objectiu d’assegurar aquest podi històric en la seva carrera esportiva.


«Estic molt orgullosa de l’any que hem tingut, després de participar en Dubai, Hongria i Portugal. Hem estat molt constants i hem corregut molt bé en tota mena de terrenys, la qual cosa ens aporta encara més valor si cap a aquest tercer lloc», va dir la pilot tricolor, explicant també que «no ha estat un any fàcil per a ningú, i ens portem a casa aquestes dues medalles que ens omplen d’il·lusió de cara al futur». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT