PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cap de setmana «extraordinari» pels productes agrícoles i artesans

Els formatges, la ratassia, els embotits, els licors i la mel són els més venuts

Per Laia Bautista

La camioneta de Productes Agrícoles i Artesans davant l’Illa Carlemany.
La camioneta de Productes Agrícoles i Artesans davant l’Illa Carlemany. | SFGA/JAViladot

El cap de setmana de Tots Sants va afavorir la venda de productes agrícoles i artesans d’Andorra, segons va posar de manifest el propietari de la camioneta de productes agrícoles i artesans d’Andorra, Lluís Dejuan. «Ha estat un cap de setmana extraordinari», va assegurar. El seu vehicle estava estacionat davant l’entrada superior del centre comercial Illa Carlemany.

En aquest sentit, va explicar que «hi ha hagut moltes vendes, més a turistes que a gent del país», fet pel qual va posar en relleu que els clients de nacionalitat espanyola van ser els que més van comprar en la seva camioneta, tot i que també hi va haver de francesos. Un aspecte que va voler ressaltar va ser que en aquests tres dies de Tots Sants –del divendres 29 al diumenge 31– els turistes d’Espanya han començat a endur-se més productes típics d’Andorra com a record. Una situació que, des de l’experiència del propietari de la camioneta de productes agrícoles i artesans d’Andorra, era més habitual per part dels visitants francesos. «Suposo que tot això prové, per exemple, del típic imant de nevera», va esmentar.

Així doncs, els productes del país que més s’han venut pel pont de Tots Sants han estat els formatges, els embotits, la ratassia, les confitures, les cerveses, els licors i, en especial, la mel. Pel que va poder saber Dejuan, gran part dels productes que van comprar del seu camió eren per a regalar a diversos membres familiars com per endur-se’ls com articles de record. Tanmateix, els compradors que ja eren coneixedors dels productes van ressaltar que «tot era d’una qualitat excel·lent».

En una línia similar, va assegurar que tot i que amb el seu vehicle promocionen el millor que poden els productes del país, les vendes que van aconseguir són gràcies al treball de promoció per part del Govern. «Això és molt bon senyal, perquè el Departament d’Agricultura està fent una molt bona labor a l’hora de promocionar els productes agrícoles i artesans del país», va comunicar, destacant que aquest cap de setmana ha servit per adonar-se que «Andorra està recuperant el ritme que tenia abans de la pandèmia».

En un altre sentit, cal recordar que el dissabte 6 i 13 de novembre Dejuan també formarà part de l’esdeveniment turístic de l’Andorra Shopping Festival. Concretament, el seu vehicle estarà ubicat davant de Cava Benito i de l’entrada inferior de l’Illa Carlemany. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT