PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’oci nocturn qualifica d’«èxit rotund» la nit de Halloween

El sector no assoleix xifres prepandèmia per l’afornament limitat

Per Laia Bautista

La discoteca de l’Eivissa Experience durant la nit del diumenge 31 d’octubre.
La discoteca de l’Eivissa Experience durant la nit del diumenge 31 d’octubre. | K.B.

La nit del 31 d’octubre, també coneguda com la nit de Halloween o de Tots Sants, va ser una de les més esperades per als locals d’oci nocturn. Per aquest motiu, una de les propietàries de la discoteca de l’Eivissa Experience, Krystel Barilaro, va assegurar que la celebració va ser un «èxit rotund» en el seu local. 

«Vam tenir molta gent, però no vam aconseguir xifres prepandèmia per culpa de l’aforament limitat», va reivindicar Barilaro. Cal recordar que l’oci nocturn va començar el mes passat un estudi observacional on només podien obrir els divendres i dissabtes fins a les 03.00 hores, amb l’aforament limitat al 70% i sense l’obligació de dur les mascaretes dins dels locals. Per aquest motiu, no va ser fins al darrer moment que el Ministeri de Salut va donar-los permís per poder obrir el diumenge, coincidint amb la tradicional celebració de Halloween. 

Així doncs, Barilaro va fer saber a EL PERIÒDIC que, tot i que van tenir poc temps per a poder organitzar-se, en el seu local van preparar una nit temàtica sobre la popular sèrie sur-coreana de la plataforma de Netflix El joc del calamar. Concretament, va detallar que van ambientar tot el local, incloent-hi el personal que anaven disfressats com els organitzadors del joc de la sèrie – amb la granota vermella i la màscara negra amb un triangle, quadrat o cercle–. A més, a totes les persones que entraven se’ls hi donava un número com si fossin els jugadors de la sèrie. També, aprofitant que van poder fer la cara de la famosa nina del primer joc –llum verda, llum vermella–, van realitzar el clàssic pica paret amb l’enllumenat de la discoteca. Altres jocs que també van fer a l’Eivissa Experience van ser: el de les galetes, amb els mateixos símbols –quadrat, cercle, estrella o paraigua– i el d’estirar la corda per cada extrem. «Els participants van rebre targetes amb premis personalitzats i va haver-hi animació durant tota la nit», va puntualitzar Barilaro.

La situació a l’oci nocturn es mantindrà a l’espera fins que demà, quan se celebrarà el Consell de Ministres  i Salut els hi anunci, si tot va bé, quina serà la situació d’aquest sector a partir d’aquest mes de novembre. En aquest sentit, Barilaro ja va posar de manifest que la decisió del ministeri és molt important per a totes les famílies que treballen per a l’oci nocturn. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT