Margot Llobera aconsegueix pujar al podi en la Copa del Món de Bajas

La pilot andorrana assoleix la tercera posició després de la bona actuació a Portoalegre

Llobera, amb les medalles aconseguides a la Copa del Món de Bajas.
Llobera, amb les medalles aconseguides a la Copa del Món de Bajas. | @margot_llobera47

Margot Llobera va pujar al tercer calaix del podi en la classificació final de la Copa del Món de Bajas, en moto, després de la brillant actuació que va tenir en la darrera prova que es va disputar Portoalegre. La pilot andorrana de raids va explicar en les seves xarxes socials que «havia estat una prova molt dura», ja que durant les dues jornades la pluja havia estat constant. Feliç per la fita que havia aconseguit, Llobera va voler donar les gràcies tant als patrocinadors com a «la família i els amics pel suport incondicional» i va cloure dient que «ha estat un viatge intens».

Des del passat divendres, la del Principat va encetar la competició amb un total de 190 quilòmetres, marcant un ritme molt ràpid després d’haver superat un pròleg marcat també per la intensa pluja. No obstant això, el temps va donar una petita treva i el terreny va quedar «perfecte» per seguir amb les jornades. Ja en l’últim dia, amb més de 400 quilòmetres a l’esquena, Llobera va rodar amb el hàndicap, de nou, del temporal, aconseguint finalment la tercera plaça.