PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La «paciència» atorga el premi dels tres punts a l’FC Andorra

Els jugadors i el cos tècnic segueixen confiant en la idea de joc característica del conjunt tricolor

Per David Sansaloni

Els jugadors celebren el gol d’Iván Gil davant el Cornellà.
Els jugadors celebren el gol d’Iván Gil davant el Cornellà. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va sumar de nou tres punts a la Primera RFEF Footters, en vèncer el Cornellà per 2-1 després de materialitzar la remuntada a les acaballes del partit. 
Els tricolor, que van arribar al duel contra els catalans després de perdre de manera contundent per 2-0 contra el Vila-real B la setmana passada, van aconseguir una victòria in extremis davant el conjunt català gràcies als gols de Marc Fernández en el minut 77 i Iván Gil en el 78 de partit, que van servir per capgirar un marcador que havia sigut favorable al Cornellà des del minut 69 quan Chiqui va anotar per als visitants. 


Una de les claus va ser la «paciència», i seguir mantenint la idea de joc proposada fins que «apareguin les oportunitats en el moment precís», segons Gil. «A 20 minuts pel final del partit hem aconseguit seguir motivats, fidels al nostre estil, ens hem animat entre tots perquè sabíem que podíem aconseguir la victòria i així ha sigut», va explicar el migcampista, mentre afegia que «s’ha vist la importància de la gent que surt des de la banqueta, i més en els darrers minuts, on ens han donat oxigen».


Per a l’entrenador tricolor, Eder Sarabia, el partit contra el Cornellà pot suposar «un punt d’inflexió, que necessitàvem perquè totes les coses bones que estem fent es vagin materialitzant a escala de punts i posició en la classificació», mentre afegia que «tinc la sensació que a vegades som molt exigents amb l’equip i demanem als jugadors que facin moltes coses bé, quan veig gairebé tots els partits de la lliga i molts equips treuen molt, proposant molt poc». El tècnic basc també va fer incís en què és «el primer que exigeix el màxim dels jugadors, però també el que més confiança tinc en ells perquè sé del potencial que tenen». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT