PUBLICITAT

El MoraBanc troba per fi la recompensa al seu esforç

Fins a cinc jugadors tricolor van anotar 10 punts o més davant l’Unicaja

Per Andreu Rubert

El pivot del MoraBanc, Olumuyiwa, fent una esmaixada davant Unicaja.
El pivot del MoraBanc, Olumuyiwa, fent una esmaixada davant Unicaja. | BCA

La victòria que va aconseguir el dissabte el MoraBanc pot significar més que això en el recorregut de la temporada per als tricolor. El conjunt que dirigeix Ibon Navarro anava fent marxa, però sempre hi havia algun aspecte, o millor dit jugador, que quedava a deure durant la trobada. En el partit davant l’Unicaja de Màlaga els locals van demostrar que ja han engreixat bé la màquina, i és un avís seriós després d’un arrencament titubejant. Fins a cinc jugadors de la plantilla van acabar aquest dissabte en dues xifres d’anotació. Una estadística que evidència que el conjunt d’Ibon Navarro és un equip d’autor, on no hi ha un jugador determinant sinó que té molts que sumen i al final frenar això com a rival és una tasca complicada, tal com va reconèixer Katsikaris, tècnic d’Unicaja, a l’acabar la trobada. Tal com va assenyalar Navarro, la clau anava a estar a deixar el partit entre els 70 i 80 punts, i així va ser, però calia que en atac les coses funcionessin i davant els malaguenys va ser així.

Codi Miller-McIntyre, va ser de nou el base titular, com en la trobada davant el Trento, i se’n va anar fins al 13 punts amb una molta bona defensa sobre l’ex-NBA, Norris Cole. El seu relleu, el capità Clevin Hannah, va tornar a ser un franctirador des del triple, i va aconseguir 13 punts també. Un altre dels veterans de la plantilla, David Jelínek, va ser un maldecap per a la línia exterior d’Unicaja, que no va ser capaç de frenar-lo durant tot l’encontre i el txec va acabar amb 15 punts, màxim anotador.

D’altra banda, una de les noves cares, Drew Crawford, a part d’una bona feina defensiva, també es va sumar a l’atac amb dos triples que van ser claus per als tricolor. Però el més determinat va ser Olumuyiwa que va acabar amb 12 punts però amb una defensa interior clau sobre Eric, ajudat per Noua. El MoraBanc a poc a poc va trobant el seu ritme, i van entrant en dinàmica les noves incorporacions. Sols queda una assignatura pendent, que el Connor Morgan s’hi sumi a la tendència. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT