PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un detingut per una baralla en una discoteca de la Seu d’Urgell

Un noi de 19 anys està acusat d’haver ferit tres joves amb arma blanca

Per El Periòdic

Un vehicle dels Mossos d’Esquadra.
Un vehicle dels Mossos d’Esquadra. | Twitter / Mossos d\'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un veí de la Seu d’Urgell, de 19 anys, per un presumpte delicte de lesions. El jove està acusat d’agredir tres persones més en una baralla a l’interior d’una discoteca de la capital de l’Alt Urgell. Segons van detallar el Mossos d’Esquadra, els fets es van produir la matinada del 31 d’octubre, i es va utitilitzar una arma blanca per a l’agressió. Una de les persones atacades va patir ferides lleus i va ser traslladada a la Fundació Sant Hospital (FSH). Els altres implicats en la baralla van resultar ferits menys greus. El presumpte autor també va patir lesions provocades per la mateixa arma blanca i va ser atès al centre sanitari urgellenc. 

Per la seva banda, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va concretar que l’avís de l’incident es va rebre cap a les 04.30 hores, i que es van desplaçar al lloc dels fets amb dues ambulàncies, on es va atendre una persona que va ser derivada a la FSH. Fora del recinte de la discoteca, el SEM va realitzar tres trasllats més de persones en estat menys greu. Fruit de la baralla, la sala principal de la discoteca on es van produït els fets, va haver de ser desallotjada.

Els Mossos van poder recuperar l’arma blanca que es va utilitzar en la baralla i van obrir una investigació per esclarir els fets. El jove es trobava ahir detingut a l’espera de passar a disposició judicial, segons va informar RàdioSeu. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT