PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

380.000 euros en ajudes a empreses d’Andorra Telecom

La companyia va començar a fer descomptes als inicis de la pandèmia

Per El Periòdic

La porta d’entrada de l’agència comercial d’Andorra Telecom
La porta d’entrada de l’agència comercial d’Andorra Telecom | ARXIU ANA

Arran de l’esclat de la pandèmia, Andorra Telecom va començar a aplicar durant el 2020 un seguit de descomptes orientats a donar suport a les empreses i autònoms, unes accions incloses dins del paquet de mesures excepcionals aprovades pel Govern per fer front a l’impacte de l’emergència sanitària. Al llarg del 2021, Andorra Telecom ha ofert dos tipus d’ajudes a empreses, les relacionades amb els ERTO i les que s’han aplicat a aquells empresaris que han gaudit d’un descompte pel que fa al pagament del lloguer dels seus locals.

Així, segons va informar la companyia, des de principis del 2021 s’han destinat fins a 380.000 euros per a ajudes d’aquesta mena que han beneficiat unes 980 empreses. D’aquesta manera, des que es van començar a atorgar tots els descomptes a particulars i empreses el març del 2020 i fins al setembre d’enguany, les ajudes ja arriben a un import que se situa en els 2.049.982,46 euros.

Cal recordar que durant els pitjors moments de la pandèmia els autònoms i les petites empreses que van haver de tancar portes van quedar exempts del pagament de les quotes d’abonament mensual de l’accés a internet i de la telefonia. A les empreses més grans amb activitat aturada, també es van aplicar descomptes de fins al 80%. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT