PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Autèntics Hotels espera un pont de Tots Sants ple amb l’última hora

Demòcrates rep l’entitat per copsar la seva situació actual i per la Covid-19

Per Lídia López

Meritxell Cassi i Esther Santuré, durant la trobada amb Demòcrates.
Meritxell Cassi i Esther Santuré, durant la trobada amb Demòcrates. | Demòcrates

Autèntics Hotels d’Andorra (AHA) espera un pont de Tots Sants amb una alta ocupació. Així ho va explicar la directora de l’associació, Meritxell Cassi, que va especificar que «el dissabte i el diumenge s’omplirà sense problema». I és que, tal com va indicar la directora, els caps de setmana que van acompanyats de més dies festius «detectem que les nits dels divendres, quan hi ha un pont, costa més d’omplir». En qualsevol cas, Cassi va apuntar que «a partir de la segona nit del pont, el client general ja opta per una pernoctació de dues jornades». Així mateix, el que segueix predominant entre els clients d’AHA és l’última hora. «Les reserves es van començar a moure amb més intensitat fa tot just 15 dies», va declarar Cassi.

Un altre esdeveniment que coincideix aquest cap de setmana és l’inici de l’Andorra Shopping Festival, una acció que per la directora d’AHA, «és un atractiu més pel turista», que va reflexionar que «aquests esdeveniments són importants perquè quan un turista ens visita, té tot un ventall d’activitats i oferta d’oci que val la pena». Així mateix, Cassi va indicar que després d’aquesta festivitat, se seguirà treballant «com tradicionalment a la tardor», amb bons caps de setmana i el diari fluix.

Balanç de la pandèmia

Paral·lelament, la mateixa Cassi i la presidenta d’AHA, Esther Santuré, es va reunir el dijous amb les conselleres generals demòcrates Núria Rossell i Maria Martisella. Segons va exposar la directora de l’entitat, la trobada respon a la voluntat del partit de trobar-se amb diferents associacions «per copsar com hem viscut el període de la Covid-19, què ens han semblat les mesures, i si vam sentir que teníem suport en el pitjor moment». 

També es va fer el punt sobre la futura taxa turística, que des d’AHA, consideren que s’ha d’aplicar cap a finals del 2022, però que hauria de quedar tancada abans que acabi aquest any per poder planificar les tarifes. No obstant això, no hi ha hagut novetats al respecte. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT