PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El conserge de l’Andorra Park Hotel rep les ‘Claus d’or’

Adel Nsir es converteix en el primer en rebre el distintiu al Principat

Per El Periòdic

El conserge Adel Nsir en la cerimonia d’entrega de les ‘Claus d’Or’.
El conserge Adel Nsir en la cerimonia d’entrega de les ‘Claus d’Or’. | Dona Secret

El conserge de l’Andorra Park Hotel, Adel Nsir, va rebre dijous passat el distintiu Concierge Clefs d’Or. La cerimònia va tenir lloc a l’establiment on treballa i el president de Claus d’Or i conserge de l’Hotel Barceló Emperatriz Madrid, Ramón Lefort, va lliurar-li el distintiu.

A l’acte, també van estar presents el vicepresident primer de Llaves de Oro i conserge de l’Hotel Mandarin Oriental Ritz Madrid, Borja Martín, i el delegat de Catalunya de Llaves de Oro i conserge del Grand Hotel Central Barcelona, Mauro Torres, juntament amb la directora general de l’Andorra Park Hotel, Neus Viu, i el director de l’hotel, Marc Garcia.

«Sens dubte és un gran dia per al sector turístic d’Andorra i l’hostaleria del país. Un veritable honor i un privilegi que el nostre hotel hagi obtingut el primer Conserge Claus d’Or a Andorra. Aquest esdeveniment suposa que Andorra Park Hotel s’uneix als millors hotels del món i que el nostre estimat Adel Nsir entra a formar part de la llista dels conserges més professionals i dedicats a nivell internacional», va expressar Garcia.

Els conserges Clefs d’Or, distingits per les claus d’or a la seva solapa, garanteixen el benestar i la qualitat de l’estada dels clients dels seus respectius hotels, aportant els seus coneixements i contactes i atenent les sol·licituds del client.

PUBLICITAT
PUBLICITAT