PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra Mountain Festival rebrà prop d’un centenar d’esportistes

Sant Julià de Lòria va acollir ahir els estands dels patrocinadors

Per El Periòdic

El cònsol provant una de les activitats instal·lades a la plaça de la Germandat
El cònsol provant una de les activitats instal·lades a la plaça de la Germandat | ANA / E.P.

Prop d’un centenar d’esportistes participaran avui a les tres proves que finalment es realitzaran en el marc de l’Andorra Mountain Festival, que té la seu a Sant Julià de Lòria. Ahir, però, la plaça de la Germandat ja es va començar a vestir de gal·la amb tot d’estands de les diferents marques que patrocinen l’esdeveniment com OTSO, que coorganitza amb el comú lauredià, Olympus o Vallnord - Pal Arinsal, entre altres.
El cònsol major de la parròquia, Josep Majorial, va dir que «aquest és un esdeveniment que va en la línia amb el que hem dit sempre que volem fer: diversificar la parròquia mitjançant esdeveniments, i aquest n’és un més». Majoral ja va deixar clar que «aquesta només és la primera edició i segur que en vindran més» i va destacar que «va molt en la línia del que volem fer de treballar en l’esport, els eSports i el món de la tecnologia». 

A més a més, el Centre Cultural i de Congressos Lauredià viurà al llarg de tota la tarda d’avui diferents conferències. La primera anirà a càrrec de l’ultra fondista Pau Capell, mentre que la segona anirà encaminada a parlar de la figura de les dones en els esports, i comptarà amb la presència de Núria Burgada, la mare de l’ultra atleta Killian Jornet. Aquesta  conferència es produirà sota el lema «moltes dones en petits llocs fent petites coses que poden canviar el món...». A més a més, s’obsequiarà amb un petit detall als 50 primers inscrits que acudeixin a l’esdeveniment.

Per la seva part, el director d’OTSO, Jordi Solé, va destacar que «hem organitzat molt de pressa aquesta primera edició i al final només podrem fer tres de les quatre curses» però va afegir que «hem de pensar en el que volem fer a dos o tres anys vista i esperem que el Mountain Festival es converteixi també en un punt de trobada, en una fira de material esportiu o que l’espai de la plaça de la Germandat se’ns quedi petit». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT